Špagety s čímkoli jsou super, co je ale tentokrát udělat nasladko a místo klasických těstovin je připravit z palačinkového těsta? Ideální oživení lívancového brunche, které si můžete dochutit tím, co je zrovna doma. My přidali jogurt a ovoce a je to bomba! 💣
1 porce obsahuje
- 432 kcal
- 46,6 g sacharidů
- 15 g tuků
- 24,7 g bílkovin
Na 3 porce
- 70 g Vilgain protein mixu na lívance a vafle - low sugar
- 180 ml vody
- 1 vejce
- ghee ve spreji
- 3 balení bílého jogurtu
- mletá vanilka
- 3 lžíce javorového sirupu
- Vilgain Mix lyofilizovaného zahradního ovoce
- Vilgain Peanut Butter Topping
Postup
-
V misce smícháme low sugar proteinovou směs na lívance, vodu a jedno vajíčko.
-
Vznikne nám tekuté těsto, které naplníme do zdobičky nebo sáčku s dírkou v jednom rohu. Na kvalitní pánev stříkneme trochu ghee a zdobičkou těsto začneme dávkovat.
-
Tvoříme tenké čáry ve tvaru šneka (jestli nevíte, mrkněte na video v úvodu). Necháme chvíli opéct a otočíme, aby se palačinkové špagety udělaly z obou stran dozlatova.
-
Na talíř si navrstvíme část jogurtu smíchaného se sladidlem (my použili javorový sirup) a vanilkou. Na to dáme palačinkové špagety a ještě polijeme zbytkem jogurtové směsi.
-
Ozdobíme oříškovým toppingem, posypeme lyo i čerstvým ovocem a můžeme podávat!
-
Tak dobrou chuť!