Pomazánka z pečených paprik

Karolína Kramářová
Karolína Kramářová
65 min.
7 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Pomazánka z pečených paprik

Pokud máš rád/a domácí pomazánky z čerstvých surovin, tak tuhle si rozhodně zamiluješ! 

1 porce obsahuje

  • 178 kcal
  • 6 g sacharidů
  • 13 g tuků
  • 9 g bílkovin

Na 6 porcí

Na pomazánku:
Na servírování:

Postup

  1. Pomazánka z pečených paprik

  2. Papriky omyj, vydlabej a vlož do trouby. Peč cca 50 minut na na 200°C, dokud nebudou měkké.

  3. Mezitím si nakrájej sýr na plátky. Kešu můžeš nasekat na kousky. Po upečení paprik vše naházej do mixéru (papriky, sýr, kešu, olivový olej, sušený česnek, sůl a čerstvý koriandr). Vše důkladně rozmixuj do hladké konzistence. Případně přidej trochu vody.

  4. Teď už je na tobě, jak budeš pomazánku podávat. My k ní zvolili opečený toust.

    Dobrou chuť!

    Pomazánka z pečených paprik

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
7 Líbí se mi Uložit recept