Řepová pomazánka

Karolína Kramářová
Karolína Kramářová
10 min.
33 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Řepová pomazánka

Dalším tipem, jak zařadit zeleninu do jídelníčku, je ji zakombinovat do pomazánky. Tato řepová je jen z pár ingrediencí a plná chutí.

Tak ji pojď vyzkoušet! :)

1 porce obsahuje 1 krajíc chleba s pomazánkou

  • 181 kcal
  • 14 g sacharidů
  • 12 g tuků
  • 5 g bílkovin

Na 5 porcí

Na pomazánku:
Na servírování:
Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Řepová pomazánkaNeoloupanou řepu uvař ve vodě do měkka a následně ji oloupej. Můžeš také koupit již předvařenou a ušetříš si čas s vařením.

  2. Do velké misky dej uvařenou řepu, přidej žervé nebo jiný měkký sýr, lžíci olivového oleje, medu, pořádnou špetku soli a mezi prsty promni tymián.

    Ručním mixérem vše rozmixuj do hladké konzistence.Řepová pomazánka

  3. Pomazánku můžeš podávat na čerstvý chléb nebo topinku. Je výborná samotná nebo s feta sýrem. Posypat ji ještě můžeš slunečnicovými semínky a čerstvými klíčky.

  4. Tak dobrou chuť!Řepová pomazánka

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
33 Líbí se mi Uložit recept