Kdo by nezbožňoval léto, sluníčko, vodu a všechno to, co k létu patří. A co je to? Zmrzlina a nanuky! V obchodě můžete nakoupit všechny suroviny k výrobě vlastního nanuku namísto těch lahodných nanuků v mrazáku a garantuji vám, že vlastnoručně vyrobený nanuk bude ještě chutnější než ty běžně dostupné. Pak už je jen na vás, kolik nanuků si z receptu vykouzlíte a jak dlouho vám v mrazáku zůstanou .
1 porce obsahuje
- 800 kcal
- 58 g sacharidů
- 41 g tuků
- 51 g bílkovin
Na 1 porci
- 1 balení tvarohu
- 30 g proteinu slaný karamel
- 40 g datlí
- 15 g zero toppingu s příchutí slaného karamelu
- 40 g hořké čokolády
- 10 g kokosového oleje
- sůl
- 20 arašídů
- 20 kokosových chipsů
Postup
-
-
Datle spaříme horkou vodou, necháme změknout a zcedíme. Poté je rozmixujeme s toppingem.
-
Karamelový krém přimícháme k připravenému tvarohu s proteinem a hotovou směsí plníme nanukové formy.
-
Dáme alespoň na 3 hodiny do mrazáku.
-
Čokoládu s kokosovým olejem společně roztopíme v mikrovlnce a důkladně promícháme.
-
Nanuky namáčíme do čokoládového krému a obalíme v posypce.
-
Necháme ztuhnout na pečícím papíře a vrátíme na chvíli do mrazáku.