Fancy dezert do pěti minut? Máme! A moc rádi to naučíme i vás!
Tenhle vláčný proteinový Mug cake aka lava cake si oblíbíte během chvíle, díky našemu Vilgain mixu na mug cake je totiž taky během chvíle na stole a udělá velkou parádu... když k němu navíc přidáte třeba řecký jogurt a oblíbené ovoce, nemůžete udělat chybu.
1 porce obsahuje
- 447 kcal
- 31 g sacharidů
- 23 g tuků
- 25 g bílkovin
Na 1 porci
- 70 g Vilgain proteinové směsi na mug cake
- 80 ml vody
- 20 g hořké čokolády
- 1 lžíce řeckého jogurtu
- ovoce
- lyofilizované maliny
Postup
-
V hrnečku smíchej proteinovou směs na mug cake a vodu a nech minutu odstát. Hrneček by měl být plný asi do 1 poloviny.
-
Do těsta vlož kostičku čokolády a dej na 3 minuty do mikrovlnky. Při pečení hlídej, aby ti těsto z hrnečku nepřeteklo.
-
Opatrně s pomocí utěrky hrneček vyndej z mikrovlnky (dávej pozor, ať se nepopálíš!), vyklop dortík na talíř a dozdob jogurtem a oblíbeným čerstvým nebo lyofilizovaným ovocem.
-
Tak dobrou chuť!