Jablečný dezert à la podzim ve skleničce

Karolína Kramářová
Karolína Kramářová
15 min.
12 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Jablečný dezert à la podzim ve skleničce

Rychlá svačinka "TO GO", která zahřeje a navodí ti příjemnou podzimní náladu.

1 porce obsahuje 1 sklenička

  • 390 kcal
  • 42 g sacharidů
  • 10 g tuků
  • 33 g bílkovin

Na 2 porce

Postup

  1. Jablečný dezert à la podzim ve skleničcePřiprav si 2 skleničky nebo mističky. Na dno každé skleničky nasypej granolu.

  2. Nakrájej 1-2 jablka (dle velikosti) na malé kostky, dej do rendlíku, podlij trochou vody a dej pomalu dusit.Jablečný dezert à la podzim ve skleničce

  3. Mezitím si vymíchej tvaroh s vanilkovým proteinem (nebo proteinem s oblíbenou příchutí) a navrstvi do skleniček jako 2. vrstvu na granolu.

  4. A nakonec navrch naskládej podušená jablíčka, která můžeš zasypat lískovými oříšky v čokoládě.

  5. Pokud si nepolil javorovým sirupem, učiň tak teď. :)

    Dobrou chuť!Jablečný dezert à la podzim ve skleničce

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
12 Líbí se mi Uložit recept