Skořicové scones

25 min.
11 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Skořicové scones

Scones (čti skons) je tradiční malé skotské pečivo. Je jedním z food prvků tzv. “Devonshire tea” - typické odpolední svačinky, kdy se šálek čaje podává právě se scones s džemem. My přidali ještě ořechové máslo a lepší kombo nenajdete...

1 porce obsahuje 1 scone

  • 192 kcal
  • 15 g sacharidů
  • 13 g tuků
  • 4 g bílkovin
Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Skořicové sconesDo misky si dáme všechny ingredience a vypracujeme z nich téměř nelepivé těsto.

  2. Z těsta rukou vyválíme kruh vysoký cca 1,5 cm a rozkrojíme na 8 trojúhelníčků, které poskládáme na pečící papír, lehce posypeme kokosovým cukrem a pečeme na 175 °C cca 10‑12 minut.Skořicové scones

  3. Podáváme pokapané oříškovým máslem nebo oblíbeným džemem.

    Tak dobrou chuť!Skořicové sconesSkořicové scones

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
11 Líbí se mi Uložit recept

Použité produkty v receptu

  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______