Vilgain Kakao nepražené BIO – flavonoidy, antioxidanty a bohatá čokoládová chuť
Vilgain Kakao nepražené BIO – flavonoidy, antioxidanty a bohatá čokoládová chuť
Vilgain Kakao nepražené BIO - prášek z jedinečných kakaových bobů odrůdy Criollo
Vilgain Kakao je kakaový prášek z nepražených kakaových bobů odrůdy Criollo pocházejících z kontrolovaného ekologického zemědělství v Peru.
Ušlechtilá a ceněná odrůda
Rostliny kakaovníku Criollo jsou velmi citlivé na podmínky pěstování a proto tvoří pouze jedno procento celosvětové sklizně. Chuťově jsou však nejjemnější a nejvíce aromatické ze všech odrůd. Vynikají sametově jemnou chutí s pestrými ovocnými a kořeněnými chuťovými tóny bez kyselosti a trpkosti.
Nepražené a nealkalizované boby
Kakaové boby se zpracovávají fermentací a následně melou a zahřívají až vzniká výsledný jemný kakaový prášek. Právě tento proces zpracování v produktu zachovává široké spektrum minerálních látek a vitaminů. Kakao navíc není alkalizováno, takže dochází k zachování antioxidantů a polyfenolů.
Vilgain Kakao nepražené BIO v bodech:
- nepražené kakaové boby
- z odrůdy Criollo
- sametově jemná a bohatá chuť
- nejsou kyselé a trpké
- nealkalizované
- s vysokým obsahem vlákniny
Ingredience
100 % kakaový prášek.
Obsah kakaového másla min. 10 %.
Země původu: Peru.
Upozornění pro alergiky: může obsahovat obiloviny obsahující lepek, mléko, arašídy a skořápkové plody.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 1471 kJ / 353 kcal |
Tuky | 11 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 6,8 g |
Sacharidy | 20 g |
- z toho cukry | 2,5 g |
Vláknina | 33 g |
Bílkoviny | 28 g |
Sůl | 0,1 g |
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v suchu a chladu.
- Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Vilgain s.r.o. (dříve Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (dříve Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), Ič 29269555.