Hummus z červené řepy

Michaela Dobiášová
Michaela Dobiášová
5 min.
46 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Hummus z červené řepy

Zkuste někdy v obchodě otočit pár krabiček s hotovými hummusy a pro zajímavost hodit očko na etikety. Často objevíte seznam dlouhý jako týden, ze kterého vyplývá zbytečně přemrštěné množství tuků i kalorií. 

Příprava domácího hummusu přitom spolkne pět minut čistého času. A to máme všichni, ne? 

Pro oživení můžete přidat třeba řepu, která této původně indické pochoutce dodá růžové grády a navíc navýší váš denní příjem zeleniny. 

Obsahuje Pomazánka na jednom krajíci chleba

  • 482 kcal
  • 18 g sacharidů
  • 21 g tuků
  • 53 g bílkovin

Ingredience

Ingredience:
Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Hummus z červené řepy

    Pokud při přípravě receptu použijeme předvařenou cizrnu a červenou řepu, postup je tak jednoduchý, že už snad ani jednodušší být nemůže :).

    Prostě všechny ingredience naházejte do výkonného mixéru a rozmixujte do hladké konzistence.

    Tadá! Můžete servírovat.

    Hummus z červené řepy

    Hummus z červené řepy

    Hummus z červené řepy

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
46 Líbí se mi Uložit recept

Použité produkty v receptu

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________