Jíme očima, říká se... a my musíme jenom souhlasit! Vždyť se sami podívejte na úvodní fotku receptu, není už jen ta sama o sobě k sežrání? Jestli ne, tak vám zaručujeme, že tyhle mini "zmrzlinky" s sugar free sušenkou k sežrání rozhodně jsou! 🍦
Navíc jsou za chvíli hotové, jejich příprava je vlastně docela zábava, v kreativitě se tu opět meze nekladou, můžete je jíst hned, nechat je chvíli vychladit v lednici anebo je zamrazit a dát si je kdykoli, kdy bude potřeba zahnat chuť na sladké... No, tahle dobrota se dá vychvalovat do nebes hodně dlouho. Děkujte nám ale později, teď se do toho pojďme rovnou pustit! 🚀
1 porce obsahuje
- 243 kcal
- 17 g sacharidů
- 18 g tuků
- 9 g bílkovin
Na 8 porcí
- 16 sušenek bez cukru
- 1 balení mascarpone
- 250 g odtučněného tvarohu
- 2 lžíce arašídového másla
- 2 lžíce třtinového cukru
- 2 sušenky bez cukru
- Vilgain Cheat Spread čokoláda a skořice
- Vilgain Cheat Spread - mandle, bílá čokoláda a kokos
- pekanový ořech
Postup
-
Připravíme si ingredience.
-
V míse vyšleháme mascarpone s tvarohem, cukrem a arašídovým máslem.
-
Pustíme se na plnění sušenek. Nejprve na sušenku naneseme krém, na spodní část přiložíme nanukové dřívko a naneseme další vrstvu krému.
-
Přiklopíme druhou sušenkou a dáme alespoň na hodinu do lednice.
-
Poté namočíme do oblíbeného ořechového másla a posypeme tím, co máme rádi. My tentokrát zvolili nadrcené sušenky a pekanové ořechy, skvěle ale poslouží třeba lyo ovoce, semínka nebo naše Coconut Sprinkles!
-
Zmrzlinky můžete jíst hned, nechat je vychladit v lednici nebo šoupnout do mrazáku a pustit se do nich, když bude potřeba. Rádi bychom vám napsali, že v mrazáku vám stejně vydrží nejdéle, silně o tom ale pochybujeme... 😁
Tak dobrou chuť a těšíme se na váš sdílený výsledek třeba na Instagramu s označením @vilgainrecepty. 🤳🏻