Proteinová Magnum zmrzlina

Aneta Pacalová
Aneta Pacalová před 2 měsíci
30 min. mražení přes noc
Uložit recept
Proteinová Magnum zmrzlina

Dokážeš si představit léto bez zmrzliny? My taky ne. O to víc, když ji můžeš mít domácí, s pořádnou náloží proteinů, křupavou čokoládovou polevou a karamelem uvnitř...

1 porce obsahuje 1 nanuk

  • 237 kcal
  • 24 g sacharidů
  • 11 g tuků
  • 9 g bílkovin

Na 4 porce

Zmrzlina
Poleva

Postup

  1. Do mixéru nasyp zražené kousky banánu, odměrku proteinu, půl lžičky mleté vanilky, trochu rostlinného mléka a začni mixovat. Mléko přilévej postupně. Dbej na to, aby textura zůstala krásně zmrzlinová a ne příliš vodová. 

  2. Do připravených formiček začni nalévat rozmixovanou směs. Do středu nanuku přidej po lžičce ořechového másla s příchutí slaný karamel a šup s tím do mrazáku. Nejlépe přes noc. 

  3. Druhý den si ve vyšší nádobě rozehřej čokopecičky s lžičkou kokosového oleje a jednotlivé nanuky postupně namáčej do rozteklé čokolády. Na nic nečekej a opět je ukryj do mrazáku, tentokrát minimálně na 3 hodiny. 

  4. Pak už je na tobě, jestli si hotové nanuky ještě něčím ozdobíš. Můžeš je pokapat čokoládovou polevou, přidat lyofilizované ovoce, kokos, ořechy apod. Tuhle kreativní část už necháme na Tobě. Jen se nám pak nezapomeň pochlubit s výsledkem.

    Proteinová Magnum zmrzlina

  5. A jestli si stále nevíš rady, koukni na video recept, který najdeš na našem IG profilu @aktinrecepty.

    Proteinová Magnum zmrzlina

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
10 Líbí se mi Uložit recept
  • ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________

    ____________________
  • ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________

    ____________________
  • ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________

    ____________________