Domácí banánový nanuk s čokoládou

Kristína Močková
Kristína Močková
5 min. 5 min. přípravy, 3 hodiny chlazení
27 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Domácí banánový nanuk s čokoládou

Existuje takové množství nanuků, až se nám z toho točí hlava. Co byste ale řekli na domácí nanuky? Můžete si je namixovat z nekonečného množství ingrediencí, takže budou pokaždé chutnat jinak. Abyste nevařili úplně z vody, připravili jsme si pro vás sérii "Domácí osvěžující nanuk", v rámci které vám představíme tři různá provedení, kterými se můžete inspirovat. Kromě chuti je na nich super i to, že se cestou z obchodu nerozpustí. Stačí jen sáhnout do mrazáku a ledové osvěžení je na světě. Tak který zkusíte dnes?

1 porce obsahuje 1 nanunk, cca 60 g

  • 91 kcal
  • 10,5 g sacharidů
  • 5 g tuků
  • 2,4 g bílkovin

Na 4 porce

Na základ
Na ozdobení
Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Domácí banánový nanuk s čokoládouJednoduše všechno (kromě čokolády) rozmixujeme na jemný krém, naplníme formičky na nanuky a dáme zamrazit minimálně na 3 hodiny. 

  2. Hotové ozdobíme rozpuštěnou čokoládou (smíchanou s malým množstvím kokosového oleje) a nasekanými arašídy. Domácí banánový nanuk s čokoládou

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
27 Líbí se mi Uložit recept

Použité produkty v receptu

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________