Domácí ovocný nanuk

Kristína Močková
Kristína Močková
7 min. 7 min. přípravy, 3 hodiny chlazení
16 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Domácí ovocný nanuk

Existuje takové množství nanuků, až se nám z toho točí hlava. Co byste ale řekli na domácí nanuky? Můžete si je namixovat z nekonečného množství ingrediencí, takže budou pokaždé chutnat jinak. Abyste nevařili úplně z vody, připravili jsme si pro vás sérii "Domácí osvěžující nanuk", v rámci které vám představíme tři různá provedení, kterými se můžete inspirovat. Kromě chuti je na nich super i to, že se cestou z obchodu nerozpustí. Stačí jen sáhnout do mrazáku a ledové osvěžení je na světě. Tak který zkusíte dnes?

1 porce obsahuje 1 nanunk, cca 65 g

  • 55 kcal
  • 9,2 g sacharidů
  • 0,6 g tuků
  • 3,7 g bílkovin

Na 4 porce

Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Domácí ovocný nanukMango rozmixujeme spolu s 5 g medu. Rovnoměrně rozdělíme na dno nanukových forem. Na jogurtovou vrstvu rozmixujeme jogurt spolu s medem a kokosovým mlékem. 

  2. Pokud chceme třetí –barevnou vrstvu, rozdrobíme pár malin do malého množství jogurtové vrstvy a doplníme na vrch. Domácí ovocný nanuk

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
16 Líbí se mi Uložit recept