Proteinová zmrzlina z arašídového másla

Andy Pavelcová
Andy Pavelcová před 3 lety
Proteinová zmrzlina z arašídového másla

Ideální letní osvěžení, které nezabere žádný čas. Už nemusíte utrácet za přeslazené nanuky z obchodu, ze kterých máte kulaté břicho a výčitky. Domácí zmrzlina vám navíc vystačí na více dní a vytáhnout z mrazáku si ji můžete kdykoliv.

100 gramů obsahuje přibližně

  • 164 kcal
  • 15 g sacharidů
  • 4,5 g tuků
  • 18 g bílkovin

Ingredience

Postup

  1. V mixéru míchejte všechny ingredience (můžete případně bez arašídového másla, které využijete na polevu), dokud není výsledná směs patřičně promíchaná. Dejte si pozor, abyste směs nepřemixovali, protože by pak byla zbytečně vodnatá a museli byste čekat, než opět zmrzne. 

  2. Vložte na chvíli lžíci do teplé vody a následně vám půjde snadněji ze směsi nabrat si svůj kopeček, který rovnou můžete vychutnávat. Lepší variantou je dát si kopeček zmrzliny do mističky a ozdobit si jej podle chuti jahodami a trochou arašídového másla.

  3. Zbytek směsi dejte v krabičce do mrazáku a v případě největších veder a nutnosti osvěžení máte krabičku zmrzlinové záchrany vždy po ruce.Proteinová zmrzlina z arašídového másla

Poděkuj autorovi
4
Aktin Proteinové ořechové máslo
  • ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________

    ____________________
  • ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________

    ____________________
  • ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________

    ____________________