Pistáciová zmrzlina

Karolína Kramářová
Karolína Kramářová
15 min.
19 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Pistáciová zmrzlina

Tahle pistáciová zmrzlina se oproti té klasické pyšní svou přirozeně zelenou barvou díky pravým pistáciím. Takže žádná barviva tu opravdu nehledej. 

Tak co, hodilo by se ti mít v mrazáku tohle krémové osvěžení?

1 porce obsahuje 2 kopečky zmrzliny

  • 278 kcal
  • 13 g sacharidů
  • 19 g tuků
  • 17 g bílkovin

Postup

  1. Pistáciová zmrzlina

  2. Všechny suroviny na zmrzlinu naházej do mixéru (led, protein, pistáciový krém, kokosové mléko, xantanovou gumu, mletou vanilku, čekankový sirup a nakonec pár celých pistácií cca 2/3 balíčku). Vše důkladně rozmixuj.

    Pistáciová zmrzlina

  3. Směs vylij do formy, posyp nasekanými pistáciemi a dej min. na 5 hodin do mrazáku. Až budeš zmrzku podávat, vyndej ji z mrazáku a nech chvilku povolit. 

  4. Dobrou chuť. Pistáciová zmrzlina

    Pistáciová zmrzlina

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
19 Líbí se mi Uložit recept