Pistáciová zmrzlina

15 min. + nechat zamrazit ideálně přes noc, minimálně 5 hodin
81 Líbí se mi Komentáře
2
Uložit recept
Pistáciová zmrzlina

Tahle pistáciová zmrzlina se oproti té klasické pyšní svou přirozeně zelenou barvou díky pravým pistáciím. Takže žádná barviva tu opravdu nehledej. 

Tak co, hodilo by se ti mít v mrazáku tohle krémové osvěžení? Ano? Tak pojď rovnou na to!

1 porce obsahuje 2 kopečky zmrzliny

  • 278 kcal
  • 13 g sacharidů
  • 19 g tuků
  • 17 g bílkovin
Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Pistáciová zmrzlina

  2. Všechny suroviny na zmrzlinu naházej do mixéru (led, protein, pistáciový krém, kokosové mléko, xantanovou gumu, mletou vanilku, čekankový sirup a nakonec pár celých pistácií cca 2/3 balíčku). Vše důkladně rozmixuj.Pistáciová zmrzlina

  3. Směs vylij do formy, posyp nasekanými pistáciemi a dej min. na 5 hodin do mrazáku. Až budeš zmrzku podávat, vyndej ji z mrazáku a nech chvilku povolit.

  4. Dobrou chuť..Pistáciová zmrzlinaPistáciová zmrzlina

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
81 Líbí se mi Uložit recept

Použité produkty v receptu

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________