Tahle pistáciová zmrzlina se oproti té klasické pyšní svou přirozeně zelenou barvou díky pravým pistáciím. Takže žádná barviva tu opravdu nehledej.
Tak co, hodilo by se ti mít v mrazáku tohle krémové osvěžení? Ano? Tak pojď rovnou na to!
1 porce obsahuje 2 kopečky zmrzliny
- 278 kcal
- 13 g sacharidů
- 19 g tuků
- 17 g bílkovin
Na 4 porce
- 125 g kokosového mléka
- 30 g Grass Fed Whey Proteinu
- 80 g pistáciového krému
- 2 g xantanové gumy
- špetka mleté vanilky
- 20 g čekankového sirupu
- 1 balení pistácií
- 350 g ledu
Postup
-
-
Všechny suroviny na zmrzlinu naházej do mixéru (led, protein, pistáciový krém, kokosové mléko, xantanovou gumu, mletou vanilku, čekankový sirup a nakonec pár celých pistácií cca 2/3 balíčku). Vše důkladně rozmixuj.
-
Směs vylij do formy, posyp nasekanými pistáciemi a dej min. na 5 hodin do mrazáku. Až budeš zmrzku podávat, vyndej ji z mrazáku a nech chvilku povolit.
-
Dobrou chuť..