Vyzkoušej borůvkový crumble, který jsme netradičně doplnili o krémový tvaroh. Základ tvoří Vilgain pekanový flapjack a naše jemné vločky. Počkej, až to ochutnáš!
1 porce obsahuje
- 445 kcal
- 52 g sacharidů
- 18 g tuků
- 17 g bílkovin
Na 4 porce
- 250 g hrudkovitého tvarohu
- 40 g vajec
- 230 g borůvek
- 50 g medu
- 70 g ovesných vloček
- 30 g kokosového oleje
- 1,5 balení Flapjack
- 55 g medu
- 20 g ovesné mouky
Postup
-
-
Nejprve si utřeme tvaroh s vejcem a medem toto dáme na spodek menší keramické formy. (Pokud bude třeba vymazat formu i trochou oleje.) Na to nasypeme mražené borůvky.
-
Nejprve si utřeme tvaroh s vejcem a medem, který dáme na spodek menší keramické formy. Pokud bude třeba vymažeme trochou oleje i formu. Na tento tvarohový základ nasypeme mražené borůvky.
-
Teď už jen uděláme drobenku. Všechny suroviny na ni rukou pečlivě promícháme.
-
Vše rovnoměrně navrstvíme na borůvky, jemně přimačkneme a pečeme na 180°C cca 30 minut dozlatova.
Dobrou chuť.