Skleničkové recepty nikdy neomrzí a obzvlášť ty, které jsou plné bílkovin, čokolády a jahod! 🍓 Ideální fancy dezert na cesty nebo na návštěvu, když nechceš tahat celý dort a bát se, aby se nerozpadl.
Nadýchaný korpus s dokonale plnou kakaovou chutí skvěle doplní krém z cottage sýra a jahodový přeliv. Je to slast, kterou musíš zkusit!
1 porce obsahuje
- 356 kcal
- 17 g sacharidů
- 16 g tuků
- 35 g bílkovin
Na 2 porce
- 15 g proteinu čokoláda a lískový ořech
- 2 vejce
- 30 g ovesných vloček
- 1 lžíce nepraženého kakaa
- 1 špetka soli
- 1 čajová lžička kypřicího prášku
- vanilkové stevia drops
- 25 g proteinu čokoláda a lískový ořech
- 200 g sýru cottage
- vanilkové stevia drops
- 180 g mražených jahod
- 1 lžíce chia semínek
Postup
-
V misce smíchej ingredience na těsto a vše spolu rozmixuj do hladkého těsta.
- Jestli si chceš přípravu těsta zkrátit, použij naši směs na čokoládový mug cake! ☕️
-
Těsto nalij do hrnku a dej ho na 2‑3 minuty do mikrovlnky.
-
Vzniklý dortík vyklop z hrnku a nech ho vychladnout.
-
Cottage rozmixuj s proteinem.
-
Jahody rozmačkej a smíchej s chia semínky.
-
Vychladnutý dortík rozmačkej a naplň jím 1/2 skleničky.
-
Na těsto poté přidej krém a jahody.
-
Poté opět těsto, krém, jahody a topping.
-
A podávej nebo vem s sebou na cestu!