Využití našich wrapů se meze nekladou.
Stačí přidat špetku fantazie a můžete je přeměnit třeba na ty nejjednodušší jablečné košíčky na světě. S křupavou krustou, šťavnatou náplní a podzimním šmrncem. Za 20 minut na stole. Mňam!
1 porce obsahuje
- 78 kcal
- 16 g sacharidů
- 2 g tuků
- 3 g bílkovin
Na 12 porcí
- 192 g wrapu
- 5 g ghee
- 15 g kokosového cukru
- 3 jablka
- 5 g ghee
- 250 ml vody
- 1 balení vanilkového pudingu
- 1/2 citronové šťávy
- 15 g kokosového cukru
- 30 g vanilkového proteinu
- 2 čajové lžičky skořice
Postup
-
Troubu předehřejeme na 200 °C.
-
Podle víčka od zavařovačky nebo hrnečku vyřízneme z tortil 12 kruhových korpusů o průměru cca 10 cm. Ty potom z jedné strany do poloviny nakrojíme, aby se daly hezky stočit a lépe pasovaly na dno muffinových košíčků.
-
Připravené košíčky v muffinové formě vymažeme roztopeným ghíčkem, posypeme kokosovým cukrem a dáme péct do předehřáté trouby na 7‑8 minut. Po upečení by měly být hezky křupavé.
-
A teď se vrhneme do přípravy náplně.
Jablka nakrájíme na malé kostičky. Pudinkový prášek rozmícháme ve vodě spolu s kokosovým cukrem, vanilkovým proteinem a skořicí.
Ve velké pánvi rozpálíme ghíčko a jablka na něm opečeme na středním plameni.
Jakmile jablka trochu změknou a zhnědnou, zalijeme je pudinkovou směsí a stáhneme na mírný plamen. Mícháme do zhoustnutí. Ke konci vaření přidáme citrónovou šťávu.
-
Hotovou náplní napěchujeme připravené košíčky a necháme ztuhnout na chladném místě.
-
Vychutnáváme a sdílíme na Instagramu s označením @aktinrecepty.
Dobrou chuť!