Krémová, jemně sladká, exotická a přitom tak jednoduchá. 🥭 Tahle mango sticky rice ve skleničce tě okouzlí jemnou texturou kokosové rýže, osvěžujícím mangem a božským džemem z manga a maracuji. Navrch trochu kokosu, lyo manga a máš hotový dezert, který chutná jako léto kdykoli během roku. Díky praktickému balení do skleničky si tuhle dobrotu můžeš vzít kamkoliv - do školy, do práce nebo na výlet, a mít tak ideální výživnější sladkost, který zasytí.
1 porce obsahuje
- 263 kcal
- 44 g sacharidů
- 7 g tuků
- 6 g bílkovin
Na 2 porce
- 70 g rýže
- 70 g kokosového mléka
- 90 g manga
- 40 g řeckého jogurtu
- 15 g medu
- 20 g Vilgain Extra Jamu - mango & maracuja
- Vilgain sušené mango
- kokos
- Mango moon s kešu
- vanilkový extrakt
Postup
-
Rýži uvař do měkka a poté ji nech vychladnout.
-
V misce smíchej kokosové mléko, jogurt, med a trochu vanilkového extraktu.
-
Studenou rýži smíchej se vzniklým kokosovým krémem.
-
Do dvou skleniček poté navrstvi sladkou rýži, mango - maracuja jam, na kousky nakrájené čerstvé mango a znovu vrstvu sladké rýže. Ozdob nakrájenýmsušeným mangem (nebo použij křupavé lyofilizované), Mango Moons s kešu a trochou kokosu.
-
No a můžeš podávat, tak dobrou chuť!







