Vsadíme se, že klasické francouzské tousty jistě znáš. Co je ale opět upgradnout na vyšší úroveň? Jak? Nech z nich téct lávu!
1 porce obsahuje
- 596 kcal
- 44,1 g sacharidů
- 23,7 g tuků
- 47,8 g bílkovin
Na 1 porci
Příprava toustu
- 3 plátky vilgain sandwich bread
- 50 g vajec
- 50 ml mléka
- 2 čajové lžičky Erythritol & Stévie
Na náplň
- 130 g bílého jogurtu
- čajová lžička Erythritol & Stévie
- 30 g vanilkového proteinu
- 20 g Cheat Spread Peanut Butter Cup
Postup
-
-
Nejprve si smícháme vejce mléko a sladidlo. Ve směsi obalíme toast a následně jej opečeme na pánvi na kapce oleje z obou stran dozlatova.
-
Jogurt utřeme s proteinem a podle chuti osladíme erythritolem se stevií. Na první toast si v jeho středu uděláme lžící prohlubeň, aby se měl krém kam schovat.
-
Navrstvíme na něj 2‑3 lžíce krému. Takto zopakujeme ještě jednou a na poslední toast navrstvíme zbytek krému. Ozdobíme Vilgain ořechovým máslem a borůvkami.
Dobrou chuť.