Proteinový mug cake s jablkem

Eliška Lossmannová
Eliška Lossmannová
20 min.
24 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Proteinový mug cake s jablkem

Rychlá snídaně, sváča nebo něco jen tak na chuť. Věříme, že tento mug cake nabitý bílkovinami potěší vaše chuťové pohárky.

Dortík si můžete udělat s karamelizovanými jablky, hruškou, nebo i marmeládou či čokoládou... jednoduše s tím, co máte nejraději. :)

1 porce obsahuje 1 mug cake

  • 203 kcal
  • 18 g sacharidů
  • 3 g tuků
  • 25 g bílkovin

Na 1 porci

Korpus:
Topping:
Posyp:

Postup

  1. Proteinový mug cake s jablkemNa těsto smícháme protein s kypřícím práškem, erythritolem, vanilkovým extraktem a mlékem. Nalijeme do misky a dáme na 3 - 5 minut péct do mikrovlnky nebo do trouby na 180 °C na 15 - 20 minut.

  2. Dále smícháme skyr s erythritolem a vanilkovým extraktem.

  3. Na posyp potom vytvoříme směs vloček, erythritolu, vanilkového extraktu a 1-2 čajových lžiček skyru.

  4. Proteinový mug cake s jablkemJablko nakrájíme na plátky a necháme na kokosovém oleji zkaramelizovat.

  5. Na korpus dáme jablka, poté skyr a nakonec posyp z ovesných vloček.

    Dobrou chuť!Proteinový mug cake s jablkem

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
24 Líbí se mi Uložit recept