Ricottový "hummus" s bylinkami a quinoovými krekry

10 min.
9 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Ricottový "hummus" s bylinkami a quinoovými krekry

Hledáš inspiraci na domácí pomazánku, která se hodí i jako pohoštění pro hosty?

Vyzkoušej tenhle ricottový "hummus" nabitý chutí bylinek, navrchu s praženými piniovými oříšky a křupavými krekry.

1 porce obsahuje polovina hummusu a pytlíku krekrů

  • 480 kcal
  • 26 g sacharidů
  • 30 g tuků
  • 16 g bílkovin

Na 2 porce

Na hummus:
K servírování:
Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Ricottový "hummus" s bylinkami a quinoovými krekryDo mixéru hoď ricottu, šťávu z 1/2 citrónu, sůl, pepř, lžíci avokádového oleje (jestli nemáš avokádový, dej olivový).

    Přihoď hromadu bylinek. My jsme použili kopr, bazalku, majoránku a hladkolistou petržel. Vše dohromady rozmixuj. 

  2. Před servírováním hoď na pánev opražit piniové oříšky.

  3. Servíruj v misce nebo hlubokém talíři. Hummus polij kapkou oleje, posyp opraženými oříšky a dle libosti ozdob bylinkami.

    Vychutnávej si s křupavými krekry, kterými hummus nabírej.Ricottový "hummus" s bylinkami a quinoovými krekry

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
9 Líbí se mi Uložit recept

Použité produkty v receptu

  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______