Gnocchi nasladko? Jo, slyšíš správně! Jestli jsi tenhle twist ještě nezkoušel/a, teď je ta správná chvíle to napravit! Dokonale křupavé bramborové knedlíčky obalené ve skořici skvěle doplní dip z řeckého jogurtu a proteinu pro maximální nálož bílkovin a pokud miluješ churros a nemáš čas si je připravit, tohle je super option. Přidáš jen čokoládový prebio topping a jedeš! 🚀
1 porce obsahuje
- 492 kcal
- 79 g sacharidů
- 8 g tuků
- 26 g bílkovin
Na 2 porce
- 400 g gnocchi
- 2 lžíce kokosového cukru
- 2 čajové lžičky skořice
- 1 lžíce kokosového oleje
- 1/2 hrnku řeckého jogurtu
- 30 g kaseinového vanilkového proteinu
- skořice
Postup
-
Je to mega easy! Uvařené gnocchi dej na pánev s roztopeným kokosovým olejem. Přidej směs skořice a kokosového cukru a opékej do zlatova. Gnocchi míchej, aby se ti nepřipálily a byly ze všech stran obalené skořicovou směsí.
-
Mezitím smíchej jogurt s proteinem, který následně podávej s opečenými gnocchi a trochou skořice.
Tak enjoy!