Pojď si s námi připravit křupavou a lehce spicy quesadillu s tuňákem! Poslouží jako rychlý oběd nebo easy večeře. Během 10 minut máš jídlo na stole, skvěle si pochutnáš a doplníš potřebné živiny. S klidem si jí vychutnáš doma i v krabičce ve škole nebo v práci! Tak jí pojď vyzkoušet s námi. 🚀
1 porce obsahuje
- 500 kcal
- 52 g sacharidů
- 20 g tuků
- 26 g bílkovin
Na 2 porce
- 2 plátky wrapu
- 1 tuňák ve vlastní šťávě
- 80 g žervé
- 1 hrnek baby špenátu
- 1 čajová lžička chilli omáčky z pečených paprik
- 1 čajová lžička sušené bazalky
- 1/2 čajové lžičky sušeného česneku
- špetka pepře
- špetka soli
- 80 g mozzarelly
Postup
-
Baby špenát nasekáme nadrobno. -
Do misky přendáme tuňáka zbaveného šťávy, žervé, chilli omáčku, bazalku, česnek, pepř, sůl a promícháme.
-
Poté do tuňákové směsi přimícháme nasekaný špenát.
-
Jednu polovinu wrapu pomažeme polovinou tuňákové směsi, přidáme natrhanou mozzarellu a přehneme druhou polovinou wrapu.
-
Opečeme na suché pánvi z obou stran dokřupava.
-
Quesadillu rozkrojíme na 3 díly a podáváme.
-
Dobrou chuť!