Tvarohové pirohy s horkými malinami

Kristína Močková
Kristína Močková
60 min.
116 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Tvarohové pirohy s horkými malinami

Děláváte doma pirohy? Pokud ne, je na čase s tím začít. Jsou jednoduché na přípravu, extrémně syté a díky horkým malinám mají ten správný šmrnc. Tenhle recept si rozhodně zamilujete!

1 porce obsahuje 5 pirohů

  • 415 kcal
  • 57,2 g sacharidů
  • 7,4 g tuků
  • 27 g bílkovin

Na 5 porcí

Na těsto
Na náplň
Navíc

Postup

  1. Smícháme si všechny ingredience na těsto a vypracujeme pružnou hmotu. Tu necháme 15 minut odpočinout. Tvarohové pirohy s horkými malinami

  2. Těsto si rozdělíme na dvě poloviny. Rozválíme jej na tloušťku přibližně 2 mm a vykrajujeme kruhy. Ty postupně naplníme tvarohovou náplní. Pirohy vaříme v osolené vodě asi 8 minut. Po uvaření vložíme do mísy s ghee a jemně promícháme, aby se pirohy na sebe nenalepily. Tvarohové pirohy s horkými malinamiTvarohové pirohy s horkými malinami

  3. Horké maliny připravíme jednoduše krátkým povařením mražených malin, které jsme ochutili sladidlem. 

    Dobrou chuť.Tvarohové pirohy s horkými malinami

  4. Nezapomeňte se s námi podělit o vaše výtvory! Rádi si je prohlédneme pod #aktinrecepty.

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
116 Líbí se mi Uložit recept