Vilgain Grass-Fed Whey Protein ⁠–⁠ z mléka krav krmených trávou, slazený stévií, ultrafiltrovaný za nízkých teplot

Vilgain Grass-Fed Whey Protein ⁠–⁠ z mléka krav krmených trávou, slazený stévií, ultrafiltrovaný za nízkých teplot

2000 g
Vylepšená receptura
3495
9 variant
čokoláda
Čokoláda
Vylepšená receptura
1252
650
1 199 Kč
60 Kč / 100 g

První skvěle chutnající protein 100% přírodního původu bez umělých sladidel

Prémiový syrovátkový koncentrát z opravdových ingrediencí bez jakýchkoliv nesmyslů navíc. Má vysoký obsah skvěle využitelných bílkovin včetně BCAA pro podporu růstu a udržení svalové hmoty.

Z mléka volně se pasoucích krav
na zelených pastvinách ve Velké Británii

Základem produktu je syrovátka z vysoce kvalitního mléka krav, které jsou krmeny trávou minimálně 10 měsíců v roce. Díky tomu má příznivější zastoupení mastných kyselin oproti mléku krav, které dostávají krmnou směs, což se promítá i do výsledné kvality proteinu. 

Při ultrafiltraci za nízkých teplot zůstaly v proteinu zachovány hodnotné proteinové frakce. Jsou jimi ß-Lactoglobulin a α-Lactoglobulin posilující imunitu a Immunoglobulin G chránící tělo proti bakteriálním a virovým infekcím. V neposlední řadě zde najdeme i Laktoferrin, který ti zlepšuje absorpci železa.

Obsah zdraví prospěšných proteinových frakcí

Volně se pasoucí krávy na pastvinách po většinu roku

Etický chov v lepších podmínkách než na běžných farmách

Maximální využitelnost pro tvé tělo

Syrovátkový protein má podobnou biodostupnost jako maso, což ho řadí na vrchol využitelnosti pro lidský organismus. Má vynikající stravitelnost a obsahuje vysoký podíl esenciálních aminokyselin, jejichž přirozenou součástí jsou i větvené aminokyseliny BCAA spolu s leucinem. Tyto aminokyseliny jsou důležitou stavební látkou pro stimulaci svalového růstu a regeneraci.

Kvalita bílkovin (DIAAS*) %

Hovězí maso

110

Syrovátkový proteinový koncentrát

107

Sójový proteinový izolát

84

*Nejaktuálnější ukazatel kvality bílkovin na základě obsahu esenciálních aminokyselin a proteinové stravitelnosti. Bílkoviny s DIAAS >75 % jsou hodnocené jako kvalitní, >100 % jde dle FAO o excelentní zdroje bílkovin.

Přirozená barva i dochucení

Striktně se vyhýbáme umělým aromatům a barvivům, které slouží pouze k manipulaci chuti. Náš protein si zachovává autentickou chuť a barvu vanilky, kakaa, mrazem sušených banánů a jahod a dalších přírodních ingrediencí.