Arašídový cheesecake

Kristína Močková
Kristína Močková
65 min. 15 min. přípravy, 50 min. pečení
36 Líbí se mi Komentáře
3
Uložit recept
Arašídový cheesecake

Cheesecake je stará dobrá klasika, která chutná snad každému. Dá se připravit na milion způsobů –klasický, ve fit verzi nebo třeba čokoládový, ovocný, kokosový.. a teď už i arašídový! PB2 nám opět ušetří kalorie, přesto zachová skvělou chuť. S čokoládovou polevou vypadá luxusně, takže se nemusíte bát nabídnout dezert i návštěvě. Ale pozor, hrozí, že vám zmizí rychlostí blesku. 

1 porce obsahuje 1 kus cheesecaku, přibližně 110g

  • 204 kcal
  • 10,7 g sacharidů
  • 13,2 g tuků
  • 11,4 g bílkovin

Na 12 porcí

Na základ
Na cheesecake vrstvu

Postup

  1. Arašídový cheesecakeNa základ si smícháme ovesnou mouku s mletými mandlemi, přilijeme kokosový olej, med a přimícháme bílek (žloutek půjde do krému). Těsto natlačíme do formy s pečícím papírem a dáme na 10 minut zapéct při teplotě 170 stupňů. Arašídový cheesecake

  2. Na krém si jednoduše smícháme všechny zbylé ingredience, směs vylijeme na předpečený základ a pečeme asi 40–50 minut, dokud povrch není jemně do hněda.  Arašídový cheesecake

  3. Upečený cheesecake můžeme dotáhnout do dokonalosti například s čokoládovou polevou a arašídovým máslem.  Arašídový cheesecake

  4. Chutnalo vám? Pochlubte se pod #aktinrecepty

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
36 Líbí se mi Uložit recept