Snídani či dezert s vůní Vánoc si můžeš připravit plný proteinů a ne cukrů.
Vyzkoušej tento perníkový cheesecake do skleničky, který máš navíc hotový do pár minut, neskutečně si pochutnáš a jestli chceš během svátků přestávku od cukroví, tohle je sázka na jistotu!
Nákup použitých surovin pro recept
1 porce obsahuje
- 484 kcal
- 39 g sacharidů
- 16 g tuků
- 42 g bílkovin
Na 2 porce
- 1 Vilgain perníčková sušenka
- 250 g nízkotučného tvarohu
- 1 čajová lžička Vilgain medu medovicového
- 1 špetka skořice
- 30 g Vilgain perníčkové granoly
- kaki
Postup
-
Nejprve si připrav krém. Smíchej tvaroh se lžičkou medu a špetkou skořice. -
Následně rozdrob proteinovou sušenku, dej ji na dno skleničky a na ni navrstvi tvaroh, vše zasyp perníčkovou granolou a přidej nakrájené kaki či jiné oblíbené ovoce.
Tak dobrou chuť!