Perníkové overnight oats

10 min.
44 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Perníkové overnight oats

Ovesná kaše přece nemusí být jen nuda. Za studena, za tepla, se sušeným ovocem či semínky. Vždy na jiný způsob s jinou chutí. Možností je mnoho.

Co udělat fermentovanou, s acidofilním mlékem, sušenými třešněmi a třešňovým džemem?

1 porce obsahuje 1 miska kaše

  • 500 kcal
  • 62,3 g sacharidů
  • 19,2 g tuků
  • 17,8 g bílkovin

Na 3 porce

Připrava:
K dokončení:
Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Perníkové overnight oats Do misky si nasypeme ovesné vločky, přidáme chia semínka, práškové arašídové máslo, med, sušené třešně, vodu, perníkové koření a mléko. Dobře to spolu vše promícháme.

  2. Rozdělíme rovnoměrně do misek. Na kaši natřeme džem, na to ořechové máslo, posypeme crispies a ozdobíme.

  3. Připravenou kaši můžeme za chvíli konzumovat nebo ji necháme do druhého dne v chladničce.

  4. Dobrou chuť! Perníkové overnight oatsPerníkové overnight oats

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
44 Líbí se mi Uložit recept

Použité produkty v receptu

  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______