Přineste si do svého dne trochu milovaného Vietnamu touhle vytuněnou bagetou s nakládanou zeleninou a krůtím masem. Krásně vás zasytí, dodá dostatek bílkovin a můžete si ji klidně zabalit i na cesty.
1 porce obsahuje
- 503 kcal
- 55 g sacharidů
- 13 g tuků
- 39 g bílkovin
Na 1 porci
- 1 celozrná bageta
- 1 lžíce tahini
- 100 g Vilgain R2E krůtího masa
- 1 čajová lžička amino omáčky
- koriandr
- okurka
- mrkev
- 100 ml vody
- 1 čajová lžička třtinového cukru
- chilli
- sůl
- pepř
- sušený česnek
- 1 lžíce jablečného octa
Postup
-
Připravte si všechny ingredience.
-
Nejprve si naložíme zeleninu. Okurku i mrkev omyjte. Okurku nakrájejte škrabkou na tenké plátky. Mrkev nožem na tenké nudličky. Dejte do krabičky společně s dalšími ingrediencemi (octem, kořením, vodou a cukrem). Zamíchejte a minimálně na hodinku dejte do lednice. Ideálně přes noc.
-
Bagetu rozkrojte na polovinu a naskládejte do ní ingredience. My začali tahini, poté přidali krůtí maso, naloženou zeleninu a čerstvý koriandr.
A máte hotovo, tak dobrou chuť!