Vietnamská bageta s krůtím masem

Barbora Millerová
Barbora Millerová
30 min.
12 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Vietnamská bageta s krůtím masem

Přineste si do svého dne trochu milovaného Vietnamu touhle vytuněnou bagetou s nakládanou zeleninou a krůtím masem. Krásně vás zasytí, dodá dostatek bílkovin a můžete si ji klidně zabalit i na cesty.

1 porce obsahuje 1 bageta

  • 503 kcal
  • 55 g sacharidů
  • 13 g tuků
  • 39 g bílkovin

Na 1 porci

Bageta:
Nakládaná zelenina:
Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Vietnamská bageta s krůtím masemPřipravte si všechny ingredience.

  2. Nejprve si naložíme zeleninu. Okurku i mrkev omyjte. Okurku nakrájejte škrabkou na tenké plátky. Mrkev nožem na tenké nudličky. Dejte do krabičky společně s dalšími ingrediencemi (octem, kořením, vodou a cukrem). Zamíchejte a minimálně na hodinku dejte do lednice. Ideálně přes noc.Vietnamská bageta s krůtím masem

  3. Bagetu rozkrojte na polovinu a naskládejte do ní ingredience. My začali tahini, poté přidali krůtí maso, naloženou zeleninu a čerstvý koriandr.

    A máte hotovo, tak dobrou chuť!Vietnamská bageta s krůtím masem

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
12 Líbí se mi Uložit recept