Že vám dochází nápady na rychlý oběd s sebou nebo večeři, když po dlouhém dni v práci nestíháte? Tak to jste tu správně! Připravte si wrap, který s klidem máte během pár minut na stole a verzí, které si uděláte, je nespočet podle vašich chuťových preferencí!
1 porce obsahuje
- 547,5 kcal
- 56,4 g sacharidů
- 20 g tuků
- 34,1 g bílkovin
Na 4 porce
- 4 Vilgain wrapy
- 1 cibule
- 295 g kuřecího masa
- 70 g kukuřice
- 2 lžíce olivového oleje
- 130 g 30% Eidamu
- 88 g Vilgain Vegan Sugo Basilico
- 110 g žampionů
- himalájská sůl
- Vilgain pepře
Postup
-
Cibuli dozlatova orestujeme na oleji, přidáme nadrobno nakrájené kuřecí maso a opečeme ze všech stran.
-
Přidáme žampiony, kukuřici, osolíme, opepříme, necháme asi 10 minut na pánvi opékat a pak směsí naplníme wrapy.
-
Do středu wrapu natřeme lžičku rajčatového suga, na to dáme kuřecí maso a posypeme trochou sýra.
-
Wrap zabalíme do tvaru čtvercové kapsy a položíme na pánev, která může do trouby (pokud takovou nemáte, dejte do pekáčku či na plech s pečícím papírem). Navrch natřeme sugo a nasypeme trochu sýra.
-
Nakonec šoupneme do trouby a zapečeme na 190 °C asi 10 minut. Dobrou chuť!