Brownie s křupavou čokoládou a vločkami soli

Romana Henželova
Romana Henželova
50 min.
30 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Brownie s křupavou čokoládou a vločkami soli

Čokoládové brownie je prostě klasika. My jsme ho ale tentokrát trochu vylepšili. Do čokoládové polevy jsme přidali arašídové máslo a křupavé proteinové crispies. No a protože milujeme sladkoslanou chuť, celý dezert jsme ještě posypali jemnými krystalky soli. 

Tak pojďme na to. 

1 porce obsahuje 1 brownie

  • 274 kcal
  • 26 g sacharidů
  • 23 g tuků
  • 11 g bílkovin

Na 9 porcí

Korpus:
Crispies křupavá směs:
Poleva:
Na posypání:

Postup

  1. Všechny ingredience na korpus smícháme dohromady. Těsto vlijeme do formy (velikosti 20 až 21 cm) vyložené pečícím papírem a dáme péct na 35 min. do trouby. 

  2. Po upečení necháme korpus chvíli vychladnout a poté ho potřeme džemem. 

  3. Do misky přidáme čokoládu, arašídové máslo a javorový sirup a necháme zahřát v mikrovlnce. Poté přidáme Crispies a pořádně promícháme. Hustější směs rovnoměrně rozetřeme po korpusu.

  4. Pro sladkoslaný efekt ještě posypeme křupavými solnými krystalky Salt Flakes.

    Dobrou chuť.Brownie s křupavou čokoládou a vločkami soli

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
30 Líbí se mi Uložit recept