Už jsi slyšel/a o tomto novém trendu, kdy si připravíš vajíčka z mrazáku? My, jakmile jsme ho uviděli, tak jsme ho museli vyzkoušet!
A výsledek? Za nás schváleno, doporučujeme dál a rovnou i s tipem na svačinku s naším proteinovým crispy breadem!
1 porce obsahuje
- 298 kcal
- 24,6 g sacharidů
- 16,4 g tuků
- 13,3 g bílkovin
Na 2 porce
- 6 Vilgain proteinových plátků
- 2 vejce
- 6 čajových lžiček Vilgain pesta rosso
- vojtěška- microgreens
- Vilgain pepře
- ghee
Postup
-
Přes noc dáme syrová vajíčka ve skořápce do mrazáku. -
Druhý den vajíčka z mrazáku vyndáme, zbavíme skořápky, nakrájíme na silnější plátky a osmahneme na trošce ghí. Nezapomeneme opepřit a osolit dle chuti.
-
Následně už jen připravíme svačinku. Křupavé plátky pomažeme pestem, dáme na ně vajíčko a ozdobíme vojtěškou.
Dobrou chuť!