Mini volská oka

Barbora Millerová
Barbora Millerová
20 min.
7 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Mini volská oka

Už jsi slyšel/a o tomto novém trendu, kdy si připravíš vajíčka z mrazáku? My, jakmile jsme ho uviděli, tak jsme ho museli vyzkoušet!

A výsledek? Za nás schváleno, doporučujeme dál a rovnou i s tipem na svačinku s naším proteinovým crispy breadem!

1 porce obsahuje 1 vejce, 3 plátky chlebíku

  • 298 kcal
  • 24,6 g sacharidů
  • 16,4 g tuků
  • 13,3 g bílkovin

Na 2 porce

Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Mini volská okaPřes noc dáme syrová vajíčka ve skořápce do mrazáku. 

  2. Druhý den vajíčka z mrazáku vyndáme, zbavíme skořápky, nakrájíme na silnější plátky a osmahneme na trošce ghí. Nezapomeneme opepřit a osolit dle chuti.Mini volská oka

  3. Následně už jen připravíme svačinku. Křupavé plátky pomažeme pestem, dáme na ně vajíčko a ozdobíme vojtěškou. 

    Dobrou chuť!Mini volská oka

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
7 Líbí se mi Uložit recept