Talíř plný dobrých surovin, co je za 15 minut ready to eat stejně jako náš nový pstruh s tymiánem, kterého jsme použili pro tuhle verzi oblíbeného Poke Bowl, je ideální volba pro výživný letní oběd nebo večeři. Dostatek bílkovin zaručen, pocit těžkosti vyvrácen. Tak se pojďte podívat, jak si tuhle bombu v misce připravit.
1 porce obsahuje
- 590 kcal
- 74 g sacharidů
- 18 g tuků
- 35 g bílkovin
Na 1 porci
- 60 g jasmínové rýže
- 1 balení Vilgain R2E pstruha
- 30 g edamame
- 50 g manga
- mrkev
- 3 ředkvičky
- 20 g avokáda
- hlávkový salát
- 1 lžíce tahini
- 4 lžíce citronové šťávy
- 1 čajová lžička medu
- sůl
- 10 g karamelizovaná směs semínek
- sezam
Postup
-
Rýži uvaříme podle návodu a omyjeme a nakrájíme zeleninu a mango. -
Do hlubokého talíře nandáme uvařenou rýži a začneme zdobit zeleninou a pstruhem. Na jednu polovinu rýže poklademe salát, mrkev, mango, ředkvičky, edamame fazole a avokádo. Doprostřed dáme R2E pstruha. Rovnou si přípravíme taky dresink, kterým Poke Bowl před jezením polijeme. V misce smícháme tahini, šťávu z citronu, med a podle chuti dosolíme.
-
Na závěr můžeme posypat oblíbenými oříšky, semínky a sezamem. Tak dobrou chuť!