Co vrstva, to chuťový zážitek. Spojte je dohromady a aktivujte schopnost sebeovládání. Jinak totiž zmizí celý plech cobydup.
1 porce obsahuje
- 187 kcal
- 20 g sacharidů
- 7 g tuků
- 11 g bílkovin
Na 12 porcí
- 170 g ovesných vloček
- 30 g vanilkového proteinu
- 30 g vlašských ořechů
- 20 g kokosového oleje
- 1 čajová lžička skořice
- vanilkové stéviové kapky
- 100 ml vody
- 1 balení vanilkového pudingu
- 500 ml mléka
- vanilkové stéviové kapky
- 320 g dýňového pyré
- 100 ml mléka
- 1/2 balení vanilkového pudingu
- 1 čajová lžička skořice
- 1/2 čajové lžičky muškátového oříšku
- vanilkové stéviové kapky
- 500 g tvarohu
- vanilkové stéviové kapky
- 20 g pekanových ořechů
Postup
-
Troubu předehřejeme na 170 °C.
-
Korpus: Smícháme ovesné vločky, proteinový prášek, skořici, nasekané ořechy, roztopený kokosový olej. Dosladíme kapičkami a přilijeme vodu. Vytvoříme těsto, které natlačíme na dno formy vyložené pečicím papírem. Pečeme cca 10‑15 minut.
-
Krém 1: Mezi tím si uvaříme pudink podle návodu a osladíme vanilkovými kapkami.
-
Krém 2: Upečenou dýni rozmixujeme v hladké pyré, které přelijeme do hrnce a vaříme na mírném plameni. 1/2 pudinkového prášku rozmícháme ve 100 ml mléka. Jakmile začne pyré mírně vřít, stáhneme plamen, přilijeme pudinkovou směs a mícháme do zhoustnutí. Dochutíme vanilkovými kapkami, skořicí a muškátovým oříškem.
-
Krém 3: Tvaroh vyšleháme společně s vanilkovými kapkami a dáme chladit do lednice.
-
Jakmile jsou všechny složky vychladlé, můžeme začít s vrstvením. Vršek posypeme nasekanými ořechy a dáme chladit do lednice přes noc.
-
Dobrou chuť!