Fazolové nachos

Tereza Šlancarová
Tereza Šlancarová
20 min.
25 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Fazolové nachos

Čekáš hosty a chceš je pohostit něčím originálním? Zkus tyhle nachosky podávané se speciální salsou, "sýrem" a avokádem. Mňam!

1 porce obsahuje

  • 324 kcal
  • 39 g sacharidů
  • 12 g tuků
  • 12 g bílkovin

Na 4 porce

Na nachos:
Na salsu:
"Sýr":
Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Salsa: Všechnu zeleninu si nakrájíme na jemné kostičky, které dáme do misky. Přidáme zbylé ingredience, důkladně promícháme a vzniklou směs necháme alespoň 30 min. odležet v lednici.Fazolové nachos

  2. "Sýr": Nejdříve se dáme vařit oloupané brambory a mrkev. Po uvaření zeleninu přemístíme do mixéru, přidáme všechny zbývající ingredience na sýr a rozmixujeme je do požadované konzistence. Kdyby byla konzistence moc hustá, přilijeme více mléka.

  3. Nachos: Wrap si nakrájíme na trojúhelníčky, které dáme do misky. Zalijeme je trochou olivového oleje, posypeme solí, promícháme a rovnoměrně rozprostřeme na plech vyložený pečícím papírem. Necháme je péct cca 7 min. na 180°C. Ale pozor, ať je nespálíš!

  4. Poté podáváme s černými fazolemi, salsou, "sýrem" a rozmačkaným avokádem.Fazolové nachosFazolové nachos

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
25 Líbí se mi Uložit recept