Kaše se podle nás nikdy neomrzí. Vždy je ale fajn mít v rukávu pár obměn, které můžou na chvíli vystřídat váš oblíbený způsob přípravy. Proto jsme vám sepsali postupy na 3 jednoduché kaše. Jsou rychle, chutné a plné bílkovin.
KAŠE DO SKLA
Tato varianta je skvělou volbou, pokud ráno nestíháte a neumíte si bez snídaně představit den. Příprava vám zabere 7 minut, a pokud ji nebudete fotit jako my, tak jenom pět minut.
- Recept na přípravu najdete v samostatném článku Rychlá, chutná a plná bílkovin: Kaše do skla s ovocnou čepicí
NADÝCHANÁ OVESNÁ KAŠE
Skvělá kaše třeba do diety, kdy potřebujeme zvětšit objem jídla. Díky vyšlehanému bílku bude mít úžasně nadýchanou konzistenci. Pokud nevíte, co dělat se žloutkem a nechcete ho vyhazovat, poslouží vám samostatné vaječné bílky.
- Recept na přípravu najdete v samostatném článku Rychlá, chutná a plná bílkovin: Nadýchaná a krémová ovesná kaše
RYŽOVÁ ČOKOLÁDOVÁ KRUPIČKA
Další skvěla kašička, kterou oceníte, pokud si budete chtít dát pauzu od ovesné klasiky. Příprava je velmi jednoduchá, je však potřeba dát si pozor a vařit ji velmi pomalu. Ráda se totiž připaluje.
- Recept na přípravu najdete v samostatném článku Rychlá, chutná a plná bílkovin: Rýžová čokoládová krupička jako od myšky