Kuřecí kari s mangem a kokosovým mlékem

Šárka Červinková
Šárka Červinková
60 min.
28 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Kuřecí kari s mangem a kokosovým mlékem

Také tak milujete jídla nasladko? My ano! Proto jsme tentokrát připravili recept na skvělé kari sladké po mangu a inspirované Indií. 

Myslíme si, že se určitě  stane oblíbencem ve vaší kuchyni. Tak pojďme na to. :)

1 porce obsahuje 2 naběračky kari, 62g rýže

  • 545 kcal
  • 79 g sacharidů
  • 20 g tuků
  • 31 g bílkovin

Na 4 porce

Postup

  1. Kuřecí kari s mangem a kokosovým mlékemPánev zastříkneme kokosovým olejem ve spreji, na kterém orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli s česnekem a zázvorem.

  2. Orestovanou cibulku s česnekem a zázvorem přendáme do mixéru. Dále přidáme nakrájené mango (pokud máte rádi sladší jídla, můžete přidat manga 2), kokosové mléko a veškeré koření. Celou směs rozmixujeme dohladka.

  3. Omáčku přelijeme na pánev a přidáme do ní na kostičky nakrájené kuřecí maso a trochu vody.

  4. Vaříme přibližně 20 minut, dokud se maso neuvaří.

  5. Podáváme s basmati rýží a čerstvým koriandrem.

    Dobrou chuť.Kuřecí kari s mangem a kokosovým mlékemKuřecí kari s mangem a kokosovým mlékem

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
28 Líbí se mi Uložit recept