Jednoduché, vyvážené a chutné? Přesně to splňují tyhle masové koule v rajčatové omáčce. Díky našemu novému Vilgain rajčatovému pyré je navíc plnohodnotný oběd nebo večeře za chvilinku na stole. Tak se s námi pojďte kouknout na to, jak tuhle italskou bombu připravit!
1 porce obsahuje 1 talíř špaget, 125g masa
- 627 kcal
- 48 g sacharidů
- 31 g tuků
- 38 g bílkovin
Na 4 porce
- 425 ml rajčatového pyré
- 500 g mletého hovězího masa
- 2 stroužky česneku
- 1 cibule
- špagety
- 1 čajová lžička Vilgain pesta genovese
- červená cibule
- oregano
- 200 ml vody
- čerstvá bazalka
- parmazán
- sůl
- pepř
- sušený česnek
Postup
-
Nejprve si z mletého hovězího masa vytvořte kuličky. Pokud ale chcete ušetřit ještě více času, použijte klidně kupované. -
Najemno nakrájenou cibuli osmahněte na olivovém oleji, přidejte česnek a masové koule. Ty okořeňte a nechte zatáhnout.
-
Mezitím si uvařte špagety podle návodu.
-
K masu vlijte rajčatové pyré, přidejte bazalkové pesto, oregano a chvilku povařte.
-
Podávejte posypané parmazánem a čerstvou bazalkou.
Dobrou chuť!