Rizoto s červenou čočkou a restovanými houbami

35 min.
87 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Rizoto s červenou čočkou a restovanými houbami

Vyzkoušejte dnes naše rizoto na trošku jiný způsob - orientované na východ a plné chutí a vůní, co potěší i vegana! 

Tak pojďme na to. :)

1 porce obsahuje 1 talíř

  • 431 kcal
  • 67 g sacharidů
  • 7 g tuků
  • 14 g bílkovin

Na 4 porce

Na rizoto:
Navrch:
Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Rizoto s červenou čočkou a restovanými houbamiNa rozpálené pánvi roztopte lžičku ghee a osmažte cibuli  nakrájenou najemno a nastrouhaný zázvor. Přidejte propláchnutou čočku, rýži, nastrouhanou mrkev, podlijte vývarem a vařte do změknutí.

  2. Přidejte koření (lžičku skořice a kurkumy) a strouhaný kokos. Dle libosti přilijte skleničku bílého vína a vodu na zředění. Vařte, dokud nebude rizoto krásně krémové.

  3. Podávej s orestovanými houbami na ghee a nasekanými žampiony.

    Dobrou chuť!Rizoto s červenou čočkou a restovanými houbami

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
87 Líbí se mi Uložit recept

Použité produkty v receptu

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________