Kdo se taky zamiloval do italské kuchyně? S touhle bylinkovou bagetou ji můžeš mít, klidně i každý den, u sebe doma.
1 porce obsahuje
- 493 kcal
- 38 g sacharidů
- 30 g tuků
- 18 g bílkovin
Na 1 porci
- 1 celozrná bageta
- 1 lžíce bazalkového pesta
- 1/2 mozzarelly
- 5 cherry rajčat
- 1/2 čajové lžičky olivového oleje
- himalájská sůl
- chilli
- bazalka
- 5 g pistácií
Postup
-
Bagetku podélně rozřízneme, otoustujeme v toustovači a namažeme bazalkovým pestem.
-
Poklademe kousky mozzarelly a rajčátky. Zakápneme olivovým olejem, osolíme, posypeme chilli vločkami, ozdobíme čerstvou bazalkou a sekanými pistáciemi.
Dobrou chuť.