Inspirace na jídlo, které jen vezmeš a jdeš, není nikdy dost!
Proto tu pro tebe máme snídani, svačinu i oběd, co se hodí s sebou do školy nebo do práce.
1 porce obsahuje
- 1 406 kcal
- 174 g sacharidů
- 42,5 g tuků
- 77 g bílkovin
Na 1 porci
- 50 g ovesných vloček
- 30 g Grass Fed Whey Proteinu
- 300 g kefíru
- 1 čajová lžička vilgain sweet nuts
- 5 g kakaových bobů
- 2 jahody
- 60 g quinoi
- 40 g černé čočky
- 100 g dýně
- 1 hrnek baby špenátu
- 1 čajová lžička olivového oleje
- 5 g goji
- 1 lžíce citronové šťávy
- 1 čajová lžička medu
- 1 špetka oregana
- 1 špetka soli
Postup
-
Snídaně: Overnight oats s ovocem
Nutriční hodnoty: 569 kcal | 60 g S | 41 g B | 17,5 g T
Ve skleničce, která se dá uzavřít, smíchej vločky s proteinem. Poté zalij kefírovým mlékem a důkladně promíchej. Ráno ozdob ořechovým máslem, jahodami a posyp kakaovými boby.
-
Svačina: Proteinovka & lyofilizované ovoce
Nutriční hodnoty: 365 kcal | 43 g S | 13 g B | 15 g T
-
Oběd: Quinoový salát s černou čočkou, pečenou zeleninou a goji
Nutriční hodnoty: 472 kcal | 71 g S | 23 g B | 10 g T
Předehřej si troubu na 180 °C.
Dýni vydlabej a nakrájej na menší kostky. Pokapej ji olivovým olejem, posol a posyp oreganem. Dej péct do trouby.
Quinou uvař dle návodu na obalu. Černou čočku, kterou si nechal/a minimálně 2 hodiny předem namočenou, vař ve vroucí osolené vodě asi 10 minut, než bude na skus.
Posledním bodem je zálivka: citronová šťáva, med, olivový olej, sůl. Do zálivky na pár minut namoč goji.
Nakonec smíchej s quinoou, čočkou a upečenou dýní.